5 en 6 november in de Korf

Zaterdagavond uitverkocht

Voor zondagmiddag zijn er nog een beperkt aantal kaartjes beschikbaar

De kassa is zaterdag alleen open voor gereserveerde kaartjes

Het stuk speelt zich af in een rustoord voor mensen met psychische problemen. Burn-out, verslaving, relatieproblemen en nog veel meer worden op humoristische wijze neergezet. Niet alleen bij patiënten maar ook bij het personeel zit er een steekje los.

Over de flos! (in het sprookjesbos)

De repetities voor het nieuwe stuk ” Over de Flos! (in het sprookjesbos)” zijn in volle gang.

De patiënten krijgen van een van de therapeuten de opdracht om een toneelstuk neer te zetten. Omdat er niet voldoende spelers zijn moet ook het personeel meedoen. Bijna niemand is enthousiast. De voorbereidingen lopen ook al niet soepel. Kleding, teksten en rolverdeling leveren al voldoende stress op. Daarnaast gebeuren en bijzondere dingen in het oord. Bedden verdwijnen, sieraden worden gestolen en handel gedreven.

De patiënten en het personeel gaan het sprookje “Sneeuwwitje” spelen. Het is niet de versie zoals wij die kennen. Het is zeker niet geschikt voor kinderen. Sterker nog: misschien ook wel niet voor volwassenen. Maar dat kunt u zelf beoordelen.

Het wordt een typisch “Op Tilt” stuk waarbij een Op Tilt moment niet vergeten wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *